Aspirator praf profesional LEVENT

Cu aspiratorul de praf profesional LEVENT puteti uita de praful pe masa de lucru, fiind o solutie foarte practica pentru tehniciene.

Share
Categorie:

Descriere

Aspiratorul de praf profesional LEVENT este un instrument eficient si compact, ideal pentru manichiuriste si tehnicieni de unghii false. Proiectat special pentru a mentine un mediu de lucru curat si ordonat in timpul procedurilor de ingrijire a unghiilor, acest aspirator se remarca prin puterea sa de aspiratie puternica si designul practic.

Caracteristici cheie:

Putere de aspiratie puternica: Capteaza eficient particulele fine de praf, asigurand un spatiu de lucru igienic.
Filtru HEPA si filtre de bumbac de unica folosinta: Mentine aerul curat si igienic. Filtrul HEPA retine particulele mici, iar filtrele din bumbac sunt ideale pentru utilizare temporara.
Design portabil si dimensiuni reduse: Usor de manevrat pe masa de lucru, oferind confort si profesionalism tehnicienilor.
Nivel de zgomot redus: Cu un nivel de zgomot de doar 39 dB, acest aspirator functioneaza silentios, fara a deranja atmosfera de lucru.
Specificatii tehnice:

Dimensiuni (Lxlxh): 240 x 210 x 70 mm
Turatie maxima: 4600 rpm
Putere de aspirare: 19 mc/h la turatie maxima
Nivel de zgomot: 39 dB

Continut pachet:

1 aspirator praf
1 sursa de alimentare 24V
1 cablu de retea 220V
1 filtru HEPA
50 filtre de bumbac de unica folosinta
Fabricat in Coreea de Sud, aspiratorul de praf LEVENT este solutia ideala pentru un mediu de lucru curat si igienic, oferind tehnicienilor de unghii o experienta profesionala si comoda.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aspirator praf profesional LEVENT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *