Gel constructie Everin Forming 50gr- 03

Gel constructie Everin Forming 50gr- 03 cu o textura tip jeleu este ideal pentru realizarea unei manichiuri rezistente.

Share

Description

Everin Forming 50gr-03 este un gel de constructie inovator ce combina avantajele unui gel cover (camuflaj) cu cele ale unui gel de tip builder. Cu o textura de jeleu si o densitate medie, acest gel ofera o experienta de modelare a unghiilor usoara si precisa, potrivindu-se pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru designul clasic French de interior.

Calitatea superioara a gelului Everin Forming 50gr-03 este evidenta in multiplele sale caracteristici. Nu curge in cuticula, facilitand procesul de aplicare, iar capacitatea sa de pilire usoara si uscarea rapida la lampa UV sau LED il transforma intr-un produs eficient pentru profesionistii din domeniul constructiei de unghii.

Datorita densitatii sale, gelul permite modelarea apexului cu usurinta, conferind un aspect natural si bine definit unghiilor. Fiind potrivit pentru orice tip de unghii, Everin Forming 50gr-03 este un gel flexibil, ceea ce ii confera o rezistenta remarcabila la socuri si lovituri, mai ales in cantitati mici, ideal pentru unghii subtiri.

De asemenea, gelul Everin nu afecteaza structura biologica a unghiei si este potrivit pentru constructia si intarirea acestora. Necesita aplicarea unei baze separate, nefiind un gel 3 in 1. Cu un aspect ingrijit si elegant, acest gel intareste placa unghiala, stimuland in acelasi timp cresterea sanatoasa a unghiilor.

Everin Forming 50gr-03 este ideal pentru diverse proceduri, inclusiv extensia unghiei pe sablon, indiferent de lungime, formarea curbei C perfecte, intarirea unghiei naturale si modelarea sau corectarea oricarui tip de unghii. Cu acest gel de constructie avansat, rezultatele impecabile in domeniul artei unghiilor sunt la indemana ta.

Additional information

Brand

Everin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gel constructie Everin Forming 50gr- 03”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *